Obročniki Giant WheelSystems so rezultat celovitega pristopa k razvoju najhitrejših obročnikov za vsak tip kolesarja v vsakih razmerah. Filozofijo oblikovanja obročnikov Giant WheelSystems imenujemo “System Engineered Performance”. To je evolucija in odmik od običajnega razmišljanja pri razvoju obročnikov. Na obročnike tradicionalno gledamo kot na skupek različnih delov. Obroči, pesta, napere in drugi deli so razviti

Po Giantovem obsežnem dvoletnem testiranju 27,5 in 29-palčnih koles smo dobili končne rezultate:  v večini primerov je najboljša velikost 27,5″. Tako bo imel Giant v letu 2014 od vseh znamk največ modelov v 27,5 velikosti, kljub temu bo pa obdržal še nekaj modelov s 29-palčnimi kolesi.

Giantova globalna ekipa ustvarjalnih, na kolesarja osredotočenih oblikovalcev, inženirjev in rokodelcev ima proste roke pri kovanju kolesarske prihodnosti. Kadarkoli, podnevi ali ponoči, ko jim pač šine ideja in najdejo navdih, si lahko pomagajo z enkratnimi viri, kot je obrat za obdelavo kompozitov C-Tech, stičišče inženirskega znanja Techno-Center ali Giantove proizvodne zmogljivosti.        

TOP