Obročniki Giant

/ /

Obročniki Giant WheelSystems so rezultat celovitega pristopa k razvoju najhitrejših obročnikov za vsak tip kolesarja v vsakih razmerah. Filozofijo oblikovanja obročnikov Giant WheelSystems imenujemo “System Engineered Performance”. To je evolucija in odmik od običajnega razmišljanja pri razvoju obročnikov.

Na obročnike tradicionalno gledamo kot na skupek različnih delov. Obroči, pesta, napere in drugi deli so razviti in izdelani vsak zase in iz njih sestavimo obročnik.Tako smo razmišljali nekdaj. Pri ustvarjanju obročnikov WheelSystems so inženirji preučili medsebojne vplive delov obročnika. Izsledki teh raziskav so nato pripomogli pri razvoju komponent, ki skupaj tvorijo najbolj zmogljive obročnike v svojih razredih. Vsak obroč, vsaka napera in pesto so oblikovani za najboljše delovanje v sklopu.“System Engineered Performance” ima štiri glavne naloge – togost, erodinamičnost, težo in udobje.

TOGOST

1. Široka prirobnica prednjega pesta postavi napere 4 mm širše, kar poveča bočno togost obročnika. To pomeni boljšo odzivnost in več nadzora.

2. Današnji pogoni z 10 in več verižniki so velik zalogaj za togost in trdnost zadnjega obročnika. Zadnja obročnika Giant WheelSystem P-SLR1 in P-SL0 sta asimetrična, kar spremeni kot naper in zagotavlja močnejši, bolj tog in bolj vzdržljiv obročnik.

AERODINAMIKA

3. P-SLR1 Aero se ponaša z izredno lahkim 50 mm visokim obročem in skandija in karbona s skritimi tuljavkami za najboljšo aerodinamiko.

4. Površine pesta in obroča obročnika P-SLR1 Aero so oblikovane za minimalen zračni upor.

5. Obročniki WheelSystems P-SLR1 Aero, P-SLR1 in P-SL0 so za najboljšo aerodinamiko sestavljeni s ploščatimi naperami iz nerjavečega jekla.

Vsi obročniki WheelSystems P-SLR1 Aero, P-SLR1 in P-SL0 imajo 21 mm široke obroče, ki izboljšajo aerodinamični profil in omogočajo boljši pretok zraka ob gumi in obroču.

TEŽA

Vsak obročnik Giant WheelSystems je sestavljen iz najlažjih komponent, ki ustrezajo kategoriji in namenu obročnika.

Obroči na obročnikih Giant WheelSystems so za čim večjo trdnost in togost ob čim nižji rotacijski masi zasnovani iz vrhunskih matrialov, kot je karbon, skandij in aluminij visoke trdnosti.

UDOBJE

Široka prirobnica prednjega pesta zagotavlja dobro kotaljenje prednjega obročnika, kar pripomore k hitrosti vožnje.

Vsi obročniki Giant WheelSystems imajo 21 mm široke obroče, ki zagotavljajo optimalen profil plašča. Ta omogoča uporabo nižjega pritiska brez povečanega tveganja defektov. Nižji pritisk v gumah pa pomeni udobnejšo vožnjo, boljše kotaljenje in boljšo stabilnost v zavojih.

ZMOGLJIVOST

Obročniki Giant WheelSystems so zasnovani za najboljše ravnovesje trdnosti, aerodinamike, teže in udobja. Obročniki so ročno pleteni po najvišjih standardih. V pestih so visoko kakovostni mehanski deli švicarskega proizvajalca. Izdelek je obročnik, ki bi pripomogel pri vašem kolesarjenju.

 

TOP